وطن

فندق سكاي لاونج روبي أوفرجينومين باب رمزي جروب

الرئيس التنفيذي رامز رمزي voegt de skylounge op de 21ste verdieping van het Ruby-Emma hotel - het voormalige QO hotel في أمستردام Oost - toe aan het portfolio van Ramzy Group.

فندق سكاي لاونج فان نيو روبي في أمستردام باب فوق الجينومين مجموعة رمزي

الرئيس التنفيذي رامز رمزي voegt de skylounge op de 21ste verdieping van het Ruby-Emma hotel - het voormalige QO hotel في أمستردام Oost - toe aan het portfolio van Ramzy Group. Hiermee wilt de jonge ondernemer met het horeca- en vastgoedbedrijf een actieve bijdrage leveren aan het beleid van de gemeente Amsterdam. Begin 2023 zal de skylounge worden geopend.

اسم أوفرنيونج فندق سكاي لاونج روبي إيما

Ramzy wil bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van de gemeente Amsterdam en een positieve stempel drukken op de stadsontwikkeling. بداية عام 2023 في فندق Ruby-Emma الذي سينطلق في عام 2023.

"Ventuno is de nieuwe naam van onze skylounge op de 21ste verdieping van het Ruby-Emma hotel. De hoogste skylounge van Amsterdam. Daarnaast bouwen wij op de 22ste verdieping de hoogste TV en podcast studio van Nederland van waaruit we onze nieuwe visie op de stad gaan communiceren. Wij willen het voortouw nemen in de ontwikkeling van de branche en de stad samen met onze partners, de gemeente Amsterdam en andere betrokkenen." ألدوس رامز رمزي.

اقرأ المقال كاملا هنا
المقال السابق
المادة التالية
لا يوجد مقال تالي